Valamennyi Villám PSK tag részére

A mellékelt levelet kaptam Bárdos István elnök úrtól, melyet ezúton továbbítok nektek. Amennyiben érdekel a program valakit, az feltétlen kedd estig jelezze nekem.  ( név, és hány pár galambot szeretne tartani).

Végh Kálmán

elnök

 

A húsgalamb –projekt elérkezett egy fontos eseményhez: 2018. december 8-án szombaton  egész napos tanácskozást, fórumot szervezünk Budapesten, a BNV-n az MGKSZ Országos kiállításához kapcsolódóan. A megnyitón részt vesz Dr. Nagy István agrárminiszter. Itt kerül sor a húsgalamb- program mintaprogramként való meghirdetésére.

A postagalambászok számára ez egy új lehetőség /Első körben őket szólítjuk meg!/, amellyel bevételhez juthatnak, fejleszthetik családi gazdaságukat. Most az első esemény szervezése során a következő feladatokat kell teljesítenünk, amelyben kérem a közreműködésed:

1.     A program iránt érdeklődő galambászok megjelenése kiemelten fontos—ha lehet valóban minél nagyobb számban, mert ezzel is jelezni tudjuk a döntéshozók felé az elkötelezettségünket és a siker reményét. A megjelentek szándéknyilatkozatot írnak alá, amelyben jelzik, hogy szeretnének részt venni a programban. Ez nem szerződés, nincs kötelező jellege az aláíróra nézve, viszont előnyt jelent a programban való részvételre.

A programon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz/ bejelentéshez kötött. A résztvevők megnézhetik az MGKSZ kiállítást is.

Kérlek jelezd az alábbi megosztásban, hány főre számíthatunk a Te szervezésedben:

Galambászok 10 pár- 100 pár között tartanának:

Galambászok érdeklődők:

Nem kaptunk sok időt a készülődésre, de biztos vagyok benne, hogy sikerrel vesszük az első megméretést.

Üdvözlettel:

Bárdos István